Selecteer een pagina

Na een natte winter brak eind februari dan eindelijk de zon voorzichtig door. Dat was voor ons het startschot om in het voedselbos aan de slag te gaan, want daar komen de vorig jaar aangeplante bomen en stuiken voorzichtig uit hun winterslaap. Met een gezellige groep vrijwilligers controleerde we welke aanplant het niet had gered, en we plantte daarvoor in de plaats nieuwe bomen aan. Ook is er hard gewerkt aan de eerste takkenwal, of houtril. Ondanks de frisse buitentemperaturen werden we goed opgeladen door de zon en het aanzichten van al het groen wat al in knop staat. De komende tijd gaan we weer en hoop werk verzetten in het voedselbos en ook zijn er concrete plannen voor bijzondere natuurontwikkeling op het terrein. 

Chat openen
1
Scan de code
Hallo, kunnen we je helpen?