Selecteer een pagina

Het is een cliche maar wat vliegt de tijd voorbij! Inmiddels wonen we ruim een jaar op de boerderij. Het aantal projecten is behoorlijk overweldigend, en met een mindset van alles willen aanpakken kan dat een flinke valkuil worden. Dat was dan ook de reden dat we in de zomer heel bewust even wat gas terugnamen, en ons opnieuw afvroegen waarom we naar deze plek waren verhuisd. Een zelfvoorzienende plek creëren waar we kunnen genieten van de rust en natuur, waar we meer buiten zijn samen met de kinderen, en dit moois delen met familie, vrienden en iedereen die er voor open staat. Met die gedachte is het dan zaak om de ‘juiste’ keuzes te gaan maken, want de projectenlijst was inmiddels oneindig lang geworden.

Trots kunnen we terugkijken op wat we in een jaar voor elkaar hebben gekregen. De renovatie van het vakantiehuis, het maken van een nieuw sanitairgebouw, het plaatsen en inrichten van 5 luxe glamping tenten, de overstap naar zonne-energie (60 panelen, 22MW energie), de aanleg van drinkwater op het campingterrein, het maken van een doorgaande wandelroute over ons terrein, een leefplek voor kippen en varkens en niet te vergeten de start van het voedselbos. Het is echt heel erg leuk om te zien hoe de plek stapje voor stapje nog mooier wordt.

….

Chat openen
1
Scan de code
Hallo, kunnen we je helpen?