Selecteer een pagina

Amstel Gold Glamping Experience

Beleef de Amstel Gold Race vanuit de luxe van een glamping tent of vakantiehuis bovenop de Keutenberg!

De Amstel Gold Race, is een sinds 1966 jaarlijks in het voorjaar verreden Nederlandse eendaagse wielerklassieker bij de mannen en de vrouwen profwielrenners. De dag voordat de profs door de Limburgse heuvels vliegen vindt de Tourversie Amstel Gold Race plaats, zodat iedereen zich voor een dag prof kan wanen. In 2023 is de tourversie op zaterdag 15 april, en de profwedstrijd op zondag 16 april.

www.amstel.nl/amstelgoldrace

Glamping BuitenGewoon Berghof is een zeer kleinschalige camping waar je nog echt rust kunt ervaren en in luxe kunt overnachten. De glamping heeft een unieke ligging, boven op de Keutenberg direct aan het parcours! De Amstel Gold Glamping Experience is een speciaal pakket, gericht op deelnemers en toeschouwers zodat zij een weekend lang maximaal kunnen genieten van de Amstel Gold Race. Je overnacht in een luxe tent of in het 6-persoons vakantiehuis.

Het verblijf 14-17 april 2023:

 • 3 overnachtingen: aankomst op vrijdag 14 april en vertrek zondagavond 16 april of maandagochtend 17 april
 • Slaap in een luxe glampingtent (incl. kacheltje voor koude nachten)
 • Zet er gratis een eigen extra tent bij zodat je met maximaal 4 extra personen kunt komen 
 • Slaap in vakantiewoning ’t Bakhuis
 • Houtgestookte hottub bij geselecteerde accommodaties (Japanse Kraanvogel & vakantiehuis)
 • Broodjes service
 • Direct gelegen aan het Amstel Gold Race parcours
 • Fietsenstalling in afgesloten schuur
 • Gratis Bike Station voor reparaties en bikewash
 • 20 minuten stoelmassage
 • Terras met bar en kampvuur
 • Premium plaatsen tijdens de prof wedstrijd (bovenop de Keutenberg)

>> Boek nu de Amstel Gold Glamping Experience

Mini glamping 

Camping ’t Bakhuis is bij een klein groepje mensen al jaren bekend als een verborgen diamant in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Deze kleine boerderijcamping heeft een unieke ligging met onwaarschijnlijk uitzicht.
In ons nieuwe concept hebben we er voor gekozen om 5 vaste glamping tenten te verhuren. Stuk voor stuk bijzondere accomodaties met zeer veel rust en ruimte. Je wordt wakker op een heerlijk bed, midden in de natuur en drinkt je kop koffie op het terrasje voor je tent met uitzicht over het heuvelland. Douchen kan gratis in het vernieuwde sanitairgebouw. Parkeren van de auto kan op het terrein op een toegewezen eigen plek. Het opladen van elektrische auto’s is ook mogelijk, er zijn 2 laadplekken. Let op: losse plekken voor tenten, campers of caravans zijn er niet meer op onze camping. Als trekker ben je zeker welkom om een nachtje te verblijven met kleine tent. Ben je dus aan het wandelen of fietsen, kom dan gerust langs om bij ons even goed uit te rusten! De kosten voor verblijf met een trekkerstent bedragen € 20,- 

het bakhuis

Vakantiewoning ’t Bakhuis

Het Bakhuis is een monumentaal huisje direct naast de boerderij gelegen. Een unieke vakantiewoning op een bijzondere plek. Voor prachtige wandelingen of fietstochten is ’t Bakhuis de ideale uitvalsbasis. De woning biedt plaats aan maximaal 6 personen en heeft een eigen buitenterras. Bij binnenkomst loop je in de volledig vernieuwde keuken met doorloop naar de badkamer die ook vernieuwd is. De ruime woonkamer heeft een heerlijke zithoek met houtkachel, en een eettafel voor 6 personen. In de master bedroom op de beneden verdieping staat een 2-persoonsbed en op de bovenverdieping staan vier 1-persoonsbedden. Bedden voor de gasten zijn bij aankomst opgemaakt en handdoeken liggen klaar. Verder heeft ’t Bakhuis wifi en een televisie. Parkeren van de auto kan op het terrein op een toegewezen eigen plek. Het opladen van elektrische auto’s is ook mogelijk, er zijn 2 laadplekken.

 

Kom jij de Amstel Gold Race beleven?

 

BuitenGewoon Berghof
Vakantiewoning ’t Bakhuis
Berghof 2, 6321 PC Wijlre
Tel: +31(0)6-39058729
welkom@buitengewoon-berghof.nl

KVK: 84789441

 

Chat openen
Hallo, kunnen we je helpen?