Selecteer een pagina

Amstel Gold Experience

Beleef de Amstel Gold Race vanuit je camper of ons luxe vakantiehuis bovenop de Keutenberg!

De Amstel Gold Race, is een sinds 1966 jaarlijks in het voorjaar verreden Nederlandse eendaagse wielerklassieker bij de mannen en de vrouwen profwielrenners. De dag voordat de profs door de Limburgse heuvels vliegen vindt de Tourversie Amstel Gold Race plaats, zodat iedereen zich voor een dag prof kan wanen. In 2024 is de tourversie op zaterdag 13 april, en de profwedstrijd op zondag 14 april.

www.amstel.nl/amstelgoldrace

BuitenGewoon Berghof heeft een unieke ligging, boven op de Keutenberg direct aan het parcours! Je kun er nog echt rust ervaren en in luxe overnachten. Tijdens de Amstel Gold  kun je als deelnemer of toeschouwer een weekend lang maximaal genieten van de Amstel Gold Race.

Het verblijf 12-15 april 2024:

  • 3 overnachtingen: aankomst op vrijdag 12 april en vertrek zondagavond 14 april of maandagochtend 15 april
  • Slaap in ons luxe vakantiehuisje ’t Bakhuis
  • Slaap in je eigen camperbusje met prachtig uitzicht over het Geuldal
  • Houtgestookte hottub (optie)
  • Direct gelegen aan het Amstel Gold Race parcours
  • Fietsenstalling in afgesloten schuur

>> Boek nu de Amstel Gold Experience 2024

 

het bakhuis

Vakantiewoning ’t Bakhuis

Het Bakhuis is een monumentaal huisje direct naast de boerderij gelegen. Een unieke vakantiewoning op een bijzondere plek. Voor prachtige wandelingen of fietstochten is ’t Bakhuis de ideale uitvalsbasis. De woning biedt plaats aan maximaal 6 personen en heeft een eigen buitenterras. Bij binnenkomst loop je in de volledig vernieuwde keuken met doorloop naar de badkamer die ook vernieuwd is. De ruime woonkamer heeft een heerlijke zithoek met houtkachel, en een eettafel voor 6 personen. In de master bedroom op de beneden verdieping staat een 2-persoonsbed en op de bovenverdieping staan vier 1-persoonsbedden. Bedden voor de gasten zijn bij aankomst opgemaakt en handdoeken liggen klaar. Verder heeft ’t Bakhuis wifi en een televisie. Parkeren van de auto kan op het terrein op een toegewezen eigen plek. Het opladen van elektrische auto’s is ook mogelijk, er zijn 2 laadplekken.

 

Kom jij de Amstel Gold Race beleven?

 

BuitenGewoon Berghof
Vakantiewoning ’t Bakhuis
Berghof 2, 6321 PC Wijlre
Tel: +31(0)6-39058729
welkom@buitengewoon-berghof.nl

KVK: 84789441

 

Chat openen
1
Scan de code
Hallo, kunnen we je helpen?