Selecteer een pagina

Update juni 2022: de eerste maanden na onze verhuizing in oktober voelde als een flinke roller coaster. Met de verhuisdozen nog in de hand ontvingen we gasten op de camping die de herfstvakantie kwamen vieren. Voor ons een behoorlijke vuurdoop, een beetje hectisch maar het gaf ons wel meteen een kijkje in ons nieuwe leven. Na de verhuizing zijn we direct aan de slag gegaan om vakantiewoning ’t Bakhuis te renoveren. Met een nieuwe keuken en badkamer konden we onze eerste gasten in de kerstvakantie (2021) welkom heten. Het voelde wel als een aflevering van “Ik vertrek”, want op de dag van de aankomst van de gasten stonden we nog met potten verf en schroefmachines in de hand 🙂 Gelukkig waren de reacties zeer lovend en voelt het huisje nu echt helemaal perfect! Al met al een flink project, maar ook kwamen we er al snel achter dat het leven op een boerderij continu projecten met zich meebrengt. Dat was wel even wennen! Voor het nieuwe kampeerseizoen hadden we ons nog een flinke klus op de hals gehaald. Het neerzetten van een totaal nieuw glamping concept met 5 volledig ingerichte tenten, en alsof dat niet genoeg was wilde we ook meteen het sanitair gebouw vernieuwen. Het was echt buffelen maar ook die deadline werd gehaald. Op dit moment hebben we wel besloten even wat gas terug te nemen, want met zo veel projecten merkten we dat we niet eens de tijd namen om echt van onze nieuwe plek te genieten. Het is een mooi moment om terug te kijken wat we in korte tijd hebben bereikt, en het is dan ook des te mooier om alle leuke reacties van onze familie, vrienden en natuurlijk de gasten te horen! Ook met het voedselbos zijn er ontzettend gave ontwikkelingen, maar daar zullen we op een later moment op een aparte pagina meer aandacht aan besteden. Hopelijk tot ziens op BuitenGewoon Berghof!

Chat openen
1
Scan de code
Hallo, kunnen we je helpen?